Kwaliteit en Expertise

Het tuinexpert kwaliteitslabel

Het tuinexpert kwaliteitslabel behalen

Het TuinExpert kwaliteitslabel is een onafhankelijke certificering voor de professionele tuinaannemer  die zich wenst te onderscheiden in het ruime aanbod van dienstverleners in de tuinsector.

De gecertificeerde  tuinaannemer kan zich profileren naar de consument als een betrouwbaar en gekwalificeerd bedrijf. Anderszijds wil het kwaliteitslabel de aangesloten tuinaannemers ontzorgen door administratieve ondersteuning te bieden en een helpdesk beschikbaar te stellen .

Om het kwaliteitslabel te behalen wordt een audit door een onafhankelijk bureau uitgevoerd.
Zowel een eenmanszaak zonder personeel als een kleine of grote kmo kan het TuinExpert Label behalen.

Dit certificeringsbureau zal alle aspecten van het beroep screenen zoals productkennis, uitvoering van de werken, opvolging naar de klanten en het toepassen van de bestaande wetgeving en regels.

Aannemers die het label willen behalen en die nog een aantal uitdagingen voor zich hebben, kunnen advies en coaching krijgen door het TuinExpert team.

Als het kwaliteitslabel behaald wordt, kan de gecertificeerde tuinaannemer beroep doen op volgende diensten:

  • Administratieve ondersteuning : hoe offertes opstellen, hoe uw communicatie voeren, de oplevering. Allemaal onderdelen van het dagelijks beeld dat u naar de consument uitstraalt.
  • Coaching : TuinExpert  adviseert en coacht tuinaannemers die het label willen behalen en zijn bedrijf professioneel wil laten groeien. Op gebied van marketing, personeel, management bieden wij u een steun in de rug.
  • Helpdesk :  een technische vraag of even de weg kwijt, stel uw vraag aan ons team.
  • Geschillencommissie : een meningsverschil of een ander probleem  kan soms eens voorkomen,  geraakt u er onderling niet uit ? TuinExpert is ook het aanspreekpunt  voor geschillen tussen gecertificeerde tuinaannemers en haar klanten. Hierbij wordt op een neutrale wijze en als onafhankelijke partij naar een oplossing gezocht.

Ons team staat klaar om u in al deze diensten te woord te staan en u verder te helpen. Indien nodig worden andere specialisten ingeschakeld om u de gepaste oplossing aan te bieden.

Iets voor u? Benieuwd naar de voorwaarden?

5 + 8 =

Contact

Email

info@tuin-expert.be